Inici / Les nostres seccions / Escola d'atletisme

HORARIS

GRUPS ALEVÍ-INFANTIL

GRUP 1:
Dilluns, dimecres i divendres de 17.45 a 19.00h
GRUP 2:
Dimarts, dijous i divendres de 17.45 a 19.00h

BENJAMINS I PREBENJAMINS

GRUP 1:
Dilluns i dimecres de 17.45 a 19.00h
GRUP 2:
Dimarts i dijous de 174.45 a 19.00h

PREUS

MATRÍCULA

130 euros
Inclou equipació esportiva (xandall complet, samarreta d'escalfament, pantaló curt o malla curta o braga o culot i samarreta de competició o top, 2 samarretes d'entrenament i dessuadora).

QUOTA LLICENCIA/MATERIAL/ACCESS

Aquesta quota es paga en el moment de l'alta o al desembre pels socis que continuen.
Inclou llicència, seguro mèdic, accés a la pista i material entrenament
55 euros

MENSUALITAT (3 trimestres)

64.50 euros /trimestre
Es paguen 3 trimestres:
Octubre-Novembre-Desembre.
Gener-Febrer-Març.
Abril-Maig-Juny.

ESCOLA D'ATLETISME

Inicia't en l'atletisme a totes les especialitats.

Aquests socis són els més petits de l’entitat. L’edat de inici de l’activitat són els 6 anys o estar cursant primer curs de primària i arriba fins a primer d’ESO o 13 anys.

L’Objectiu de l’Escola és millorar les aptituds físiques i psicomotrius dels nens i en segon terme el rendiment esportiu (és molt important en aquestes edats remarcar aquest aspecte). Es potenciaran al màxim les capacitats físiques tals com la velocitat, la resistència, la coordinació, el.làsticitat, força natural, agilitat…

Les competicions en aquestes edats són molt importants per tal d’ajudar a motivar als nens a realitzar els entrenaments amb ganes. Els socis d’aquest grup no s’especialitzen en cap prova, és a dir, hauran de realitzar totes les disciplines atlètiques. L’especialització de proves no es començarà a realitzar fins els 14 anys, tot i que poden haver casos excepcionals.

Realitzaran 2 sessions setmanals (excepte els infantils que faran 3), d’1 hora i quart. Cada sessió es dividirà en: Escalfament: La finalitat es preparar al cos per a realitzar l’entrenament específic i acostumar als nens a seguir una pauta de preparació per realitzar els entrenaments sense perill de lesions. Exercicis de carrera: A aquesta part es realitzaran un seguit d’exercicis destinats a la millora física de l’atleta i de la tècnica de carrera. Part específica: L’objectiu d’aquesta part serà millorar les aptituds físiques de l’atleta o incidir en la tècnica d’alguna de les diferents disciplines atlètiques. Tornada a la calma: L’objectiu serà relaxar a l’atleta per tal de finalitzar l’entrenament.

Els entrenaments estan adaptats per a nens, és a dir, en cap moment es realitzen sobreesforços impropis de l’edat. La filosofia de l’entitat en quant a la promoció és assegurar un correcte desenvolupament físic de l’atleta.

SERVEIS

- Servei de fisio inclòs al preu (*).
- Sessions d'especialització.
- Accés a les activitats dels club.
(*) Segons disponibilitat

UGE BADALONA

G59760587

Pistes Atletisme Paco Àguila

Ctra Canyet, sn

08916 - Badalona

Tel. 93.395.01.06

secretariaugebadalona@gmail.com

Pàgines

Inici
Informació
Calendari
Rànking
Contacta

Serveis

Intranet

Horari

Secretaria: De dilluns a dijous de 18.00 a 19.00h

Política de devolucions i cancel·lacions
Política de cookies
Política de privacitat