Inici / Noticia

2024-05-23 - Marta Guirao

LA UGE BADALONA PARTICIPA PER SEGON ANY AL TORNEIG NACIONAL DNA A MADRID

El passat cap de setmana es va disputar a la pista coberta de Gallur (Madrid) el III Torneig Nacional DNA Dynamic New Atlhetics, competició per equips mixtos d'atletisme per a atletes del 2010 - 2011 de Centres Escolars de Secundària i Escoles d'Atletisme.

A la Final Nacional van participar 12 equips d'11 comunitats diferents, que prèviament havien estat seleccionats per les seves respectives Federacions Autonòmiques.

Els equips estaven formats per 4 integrants masculins i 4 integrants femenines nascuts entre el 2010 i el 2011.

El dissabte es van disputar dues semifinals de sis entitats, passant a la final del diumenge els tres millors clubs o escoles de cada grup. A la semifinal que participava la UGE vam quedar en segon lloc per darrere del club Zenit de Saragossa; mentre que a la final del diumenge ocupavem la cinquena plaça, sent superats per entitats amb gran tradició en l'atletisme de promoció com l’Atletisme Albacete, Zenit de Saragossa i l'Unicaja de Jaén.

La gran actuació col·lectiva de la UGE Badalona es va forjar en què tots els atletes van millorar les seves marques personals i incús, van estar lluitant fins a l'última volta del relleu de “la Caça'' per a pujar en tercer lloc al calaix del podi. Els artífexs del gran èxit de la UGE Badalona, que per cert repetia posat de la final de l'any passat, la qual cosa indica de la bona feina que s'està fent a nivell de promoció, són:

- Relleus 4x200 mixt (Pol Broch -Matías Restrepo -Clara Morales - Clàudia Garcia) amb marca de 1´49''93 ?4a posició - 60 metres masculins (Bernat Llansó) amb marca de 7''90 ?3a posició - 60 metres femenins (Clara Morales) amb marca de 8''37 ?2a posició - 60 metres tanques (Martina Roldán) amb marca de 11''13 ?6a posició - Llançament de pes (Eric Llorca) amb marca de 10,01 ?4a posició - Salt d'alçada (Gemma Sanz) amb marca de 1,27 ?3a - Salt de llargada (Pol Broch) amb marca de 4,90 ?6a posició - Relleu de la Caça (Clàudia Garcia - Bernat Llansó -Gemma Sanz - Matías Restrepo) ?5a posició

El relleu de la Caça (600m - 200m - 400m - 800m) és el que determinava la classificació final. La resta de proves servien per confeccionar una classificació segons les diferents posicions en cadascuna d'elles. Mitjançant aquesta classificació es permetia donar la sortida al relleu de la Caça de manera escalonada, traduint-se en segons de retard en funció dels punts que s'havien aconseguit.

Finalment l’equip ha aconseguit una merescuda cinquena posició al Torneig Nacional Dynamic New Athletics a Madrid.