Inici / Noticia

12/06/2019 - Marta Guirao

14 ATLETES ACONSEGUEIXEN PASSAR A LA FINAL

Prévia del Campionat de Catalunya Sub10, Sub12 i Sub14

El passat dissabte 8 de juny un total de dinou atletes de les categories SUB 12 i SUB 14 van participar a la prèvia del Campionat de Catalunya a Castellar del Vallès. La jornada va ser tot un èxit, ja que 14 atletes van aconseguir passar a la final del Campionat de Catalunya.

A la categoria SUB 12 van participar deu atletes. L'Aleix Zurita va realitzar la prova de 600 metres, finalitzant amb una marca de 1:56.31'. L'Aleix no va passar a la final, però tot i això està classificat per la final directa de la prova de pes, ja que es troba en primera posició de rànquing amb una marca de 8,54 metres.
L'Izan Borrego va participar a la prova de llançament de disc, on va aconseguir una marca de 13,71 metres. En Martí Valls va llançar 24,77 metres a la prova de pilota. L'atleta va finalitzar amb la tretzena millor marca però no va aconseguir passar a la final. L'Arnau Anton va realitzar la prova de 60 metres tanques, però no va poder finalitzar la cursa a causa d'una caiguda a la tercera tanca.

L'Abel Pujol va realitzar el 2000 metres marca. Després de mantenir un molt bon ritme durant tota la cursa, l'atleta va finalitzar en quarta posició amb una marca de 12:13.59'. L'Abel ha aconseguit passar a la final del Campionat de Catalunya. La Daniela Moreno va participar a la prova de 60 metres llisos i a salt de llargada. Al 60m l'atleta ha aconseguit classificar-se per la final amb una marca de 9.12'', que suposa la cinquena millor marca de la prova. A la prova de llargada l'atleta va saltar 3,71 metres, però no va poder classificar-se per la final.

La Neus Gallego va realitzar la prova de 600 metres i salt de llargada. Als 600 metres va finalitzar amb una marca de 1:58.54' i a la prova de llargada va saltar 4,01 metres. L'atleta ha aconseguit classificar-se per la final de salt de llargada amb la quarta millor marca de la prova.

La Nayra Cantos va participar a la prova de 2000 metres, on va finalitzar amb una marca de 8:37.54'. La Carla Sánchez va participar a la prova de llançament de pes i de disc. A pes va aconseguir classificar-se per la final amb una marca de 7,37 metres, que suposa la tercera millor marca de la prova. A disc va llançar 13,89 metres i va finalitzar en tretzena posició.

La Hana Kim va realitzar la prova de disc i perxa. A llançament de disc va realitzar 17,71 metres, que suposa la primera posició de la prova i per tant, ha aconseguit classificar-se per la final. A perxa la Hana va saltar 1,75 metres, per tant també va aconseguir classificar-se per la final amb la cinquena millor marca de la prova.

A la categoria SUB 14 van participar nou atletes. En Mario Ramírez va realitzar la prova de 600 metres, on va aconseguir una marca de 1:50.85'. En Gael Muñoz va participar al 3000 metres. L'atleta va finalitzar en novena posició, aconseguint una marca de 11:05.84'. Per tant, en Gael s'ha classificat per la final del campionat.

A la prova de perxa en Guillermo Pérez ha aconseguit passar a la final en vuitena posició amb una marca de 2,40 metres. L'Aitor Mondelo va participar a les proves de salt de triple i llançament de disc. A la prova de triple l'Aitor va finalitzar en quarta posició amb una marca de 10,72 metres. A disc va finalitzar en cinquena posició amb una marca de 25,54 metres. L'Aitor ha aconseguit passar a la final en totes dues proves.

En Nil Pérez va participar a llançament de disc i de martell. A la prova de disc va aconseguir una marca de 22,39 metres i a disc 19,59 metres. En Nil ha aconseguit classificar-se per la final a les dues proves.

La Noa Jordan va realitzar la prova de 80 metres tanques i llançament de martell. A les tanques va finalitzar en quarta posició de la sèrie amb una marca de 15.76''. Per tant, ha aconseguit passar a la final del campionat. A martell va realitzar una marca de 17,91 metres.

La Paula Camacho va participar a la prova de salt de perxa. L'atleta va finalitzar en sisena posició amb una marca de 2,30 metres i classificant-se per la final del campionat. A la prova de llançament de javelina va finalitzar en quinzena posició amb una marca de 17,91 metres.

La Laura Anton va participar a la prova de llançament de pes, on va aconseguir passar a la final amb una marca de 9,22 metres. A la prova de disc va realitzar una marca de 14,71 metres.

La Sara Velázquez va realitzar les proves de llançament de javelina i disc. A la prova de javelina va finalitzar en setzena posició amb una marca de 17,78 metres, i a disc va llançar 16,12 metres.

Felicitem a tots els atletes per haver arribat a la prèvia del Campionat de Catalunya, ja que han aconseguit grans marques durant la jornada i desitgem molta sort als 14 atletes classificats per la final que tindrà lloc el proper dissabte 22 a Lleida!

UGE BADALONA

Pistes Atletisme Paco Àguila

Ctra Canyet, sn

08916 - Badalona

Tel. 93.395.01.06

secretariaugebadalona@gmail.com

Pàgines

Inici
Informació
Calendari
Rànking
Contacta

Serveis

Intranet